Nil – generalni pokrovitelj SINOG 2.1

NIL logo

NIL d.o.o. je mednarodno IT-podjetje z več kot 100 zaposlenimi v 10 državah, znano kot pionir razvoja interneta in spletnih storitev v Sloveniji. V devetdesetih letih je NIL nadaljeval svoj razvoj in se tako na slovenskem kot mednarodnih trgih uveljavili predvsem kot strokovnjak za podatkovne komunikacije in omrežne rešitve. Danes NIL svojo prihodnost gradi predvsem na naprednih zasebnih infrastrukturah ter storitvah v oblaku.

NIL je zagotovo najprimernejše podjetje, če iščete nekoga, ki vas bo pri izvedbi podatkovnega centra ustrezno usmerjal. Naši inženirji so si v več kot 15 letih, odkar se podjetje ukvarja s podatkovnimi centri, pridobili izkušnje s tehnologijami podatkovnih centrov za podjetja. Ker sodi NIL med maloštevilne sistemske integratorje z akreditacijami tako družbe Cisco kot tudi drugih partnerjev, je glede arhitekture in operacij popolnoma neodvisno podjetje. Prav zato lahko natančno določimo in izvedemo storitve, programsko in strojno opremo, s katerimi boste po odličnosti svojega podatkovnega centra korak pred drugimi.

Ponujamo vam storitve, povezane s snovanjem in izgradnjo podatkovnih centrov, od prilagajanja obstoječega podatkovnega centra do popolnega načrtovanja in izgradnje novega. Od rešitve zasebnega, hibridnega ali javnega oblaka.