SINOG 6.0

Strokovno srečanje tehnične skupnosti o internetnih tehnologijah.

Kje: Tehnološki park Ljubljana, lokacija Brdo, Tehnološki park 19 (Google Maps)
Organizatorji: Programski odbor SINOG, Zavod go6, LTFE in Arnes
Kdaj: 14. maj 2019
Cena udeležbe: brezplačno
Omejitev udeležencev: 150 (v primeru prezasedenosti dvorane imajo prednost pri udeležbi pokrovitelji, člani SINOG foruma in člani Zavoda go6)

SINOG (Slovenian Network Operators Group) je neodvisna skupnost, ki združuje omrežne strokovnjake različnih področij. Ustanovljena je bila z namenom povečati kakovost, učinkovitost, stabilnost in varnost slovenskih omrežij in omrežnih storitev ter dejavno vzpodbujati izmenjavo idej, znanja in dobre prakse med strokovnjaki v Sloveniji ter širše. Srečujemo se na letnem srečanju, polletnih tematskih delavnicah in mesečnih »Meetup« srečanjih. Osrednji dogodek skupnosti je letno SINOG srečanje, ki bo letos že šesto po vrsti.

Sprva smo letna SINOG srečanja organizacijsko pridružili slovenskemu IPv6 srečanju, ki je bil do nedavna največji osrednji dogodek v slovenskem in tudi širšem regijskem prostoru, namenjen spremljanju napredka in dosežkov ter izmenjavi dobrih praks pri prehodu na protokol IPv6 v organizacijah in poslovnih okoljih. Zadnji dve leti pa sta IPv6 in SINOG srečanje združeni pod enotnim imenom – SINOG srečanje.

Ker cenimo in spoštujemo vaš čas smo se letos na vašo željo odločili, da strnemo vsa predavanja na en dan in vam tako omogočimo lažjo udeležbo na vseh predavanjih SINOG srečanja. 

SINOG 6.0 srečanje nadaljuje dobro prakso predhodnih IPv6 in SINOG srečanj in združuje visoko-tehnološka predavanja vrhunskih mednarodnih in domačih strokovnjakov o aktualnih izzivih, reševanju le-teh in kratke predstavitve dosežkov domačih podjetij in organizacij.