SINOG 2.1

Tematska delavnica o podatkovnih centrih
Tematska delavnica bo zaradi velikega zanimanja razdeljena na dva popoldanska tri urna dogodka, ki bosta potekala na dveh različnih lokacijah.

Delavnica 12. november 2015:
Datum in ura: 12. november 2015 ob 16. uri
Lokacija: Velika predavalnica, Institut “Jožef Stefan”, Jamova cesta 39, Ljubljana
Maksimalno število udeležencev: 120 (v primeru prezasedenosti imajo prednost pri udeležbi sponzorji, člani SINOG foruma in člani Zavoda go6)
Cena udeležbe: brezplačno
Vabilo na delavnico (PDF)

sinog 2.1

Delavnica 25. november 2015:
Datum in ura: 25. november ob 16. uri
Lokacija: IBM Innovation Center Ljubljana, Kristalna palača BTC, 3. nadstropje, Ameriška ulica 8, Ljubljana
Maksimalno število udeležencev: 200 (v primeru prezasedenosti imajo prednost pri udeležbi sponzorji, člani SINOG foruma in člani Zavoda go6)
Cena udeležbe: brezplačno
Vabilo na delavnico (PDF)

Tematska delavnica bo obravnavala vse aktivnosti, ki se nanašajo na izgradnjo, upravljanje in vzdrževanje podatkovnih centrov.

Podatkovni centri se danes po svetu širijo, kot gobe po dežju, postajajo vse kompleksnejši, podatkovno in procesno obsežnejši, inteligentnejši. Podjetja in njihove odločitve so kritično odvisne od njih. Virtualizacija, računalništvo v oblaku in podatkovni centri so pojmi, ki se med seboj prepletajo in imajo skupni imenovalec: Kako znižati stroške in kako poenostaviti in avtomatizirati opravila, postopke, upravljanje in orkestracijo virov, politik, uporabnikov in navideznih strojev? Na ta in podobna vprašanja bodo predavali in odgovarjali strokovnjaki, ki se dnevno profesionalno ukvarjajo s to tematiko.

sinog-2-1-02 sinog 2.1