Predavatelji

Predavatelji na SINOG 3.2 tematski delavnici o virtualizaciji omrežnih funkcij in storitev – 08. marec 2017

Boštjan Šuštar – NIL

Boštjan Šuštar je svojo certifikacijo CCIE dosegel leta 1997 in danes velja za vrhunskega strokovnjaka za področji usmerjanja in preklapljanja, poleg tega pa ima še mnogo izkušenj tudi s področja varnosti in okolij ponudnikov storitev. Kot svetovalec je sodeloval pri načrtovanju kompleksnih omrežij v Sloveniji in tujini, dela pa še kot razvijalec in inštruktor za specializirane Ciscove tečaje. Poleg poznavanja Ciscovih tehnologij, ima Boštjan Šuštar tudi veliko znanja in izkušenj s tehnologijami VMware in Microsoft.

 

Gregor Boh – CRiCOMM

Gregor Boh – je strokovnjak in svetovalec na področju fiksnih in brezžičnih širokopasovnih dostopovnih omrežij, transportnih Ethernet omrežij ter prostranih omrežij. Kot izkušen poznavalec brezžičnih in mobilnih tehnologij četrte (4G) in prihajajoče pete (5G) generacije mobilnih komunikacij, je nosil pomembno vlogo pri načrtovanju, vpeljavi, implementaciji, testiranju in integraciji omenjenih tehnologij v IP/MPLS hrbtenična in jedrna omrežja širom sveta. Premore pa tudi nekaj znanja ter izkušenj iz področja programsko definiranih omrežij in virtualizacije omrežnih funkcionalnosti. 

Je direktor podjetja CRiCOMM Smart ICT, ki skupaj s podjetjem Lavelle Networks Inc. tvori združeno start-up podjetje in razvija tako imenovano SD-WAN rešitev, ki naslavlja problematiko varnega, kvalitetnega in poceni dostopa preko internetnih povezav ali najetih MPLS VPN tunelov do poslovno kritičnih aplikacij v oblaku.

Hani Elmalky – Ericsson

Hani is leading Ericsson’s efforts in Virtual Routing, Virtualization of Subscriber Management and its evolution with SDN, and Cloud.

He has 15+ years of experience in Product Management, ISP Network Design, and Engineering. Hani is a co-author/contributor to multiple IETF drafts, numerous patents, and held multiple expert certificates in networking technologies. He received a bachelor’s degree in Electrical & Communications Engineering and a post-graduate degree in Business Management.

Kruno Kisiček – Telekom Slovenije

Kruno Kisiček je vodja enote za hrbtenično omrežje v Telekomu Slovenije. Skupaj s kolegi skrbi za razvoj in upravljanje IP infrastrukture vključno s krovnim IP/MPLS omrežjem in DC omrežjem za izročanje storitev. Vrsto let se ukvarja z razvojem jedrnega dela mobilnega paketnega omrežja in razvojem storitev za poslovni in množični trg. V zadnjih dveh letih je njegova pozornost usmerjena predvsem v uvajanje konceptov virtualizacije omrežnih funkcionalnosti (NFV) in programsko definiranih omrežij (SDN) v okolja ISP ponudnikov. Sodeluje pri razvoju EU projekta Charisma (Converged Heterogeneous Advanced 5G Cloud-RAN Architecture for Intelligent and Secure Media Access). Izvaja tudi izobraževalni program o virtualizaciji omrežnih funkcionalnosti in programsko definiranih omrežjih.

Ljubiša Crnadak – Huawei

Ljubiša has been with Huawei Core Solution Sales for more than 6 years. Managing projects in many countries from Huawei’s broad Core portfolio, lately he’s engaged mostly on VoLTE and NFV projects and solutions. Prior to Huawei, Ljubisa was developing and leading developers in various areas of Telco business, mostly in the messaging domain, and he’s been developing with AWS from their beginning. He received a bachelor’s degree in Electronics and Communications Engineering.