SINOG 4.0

Strokovno srečanje tehnične internetne skupnosti o internetnih tehnologijah.

Kje: Tehnološki park Ljubljana, lokacija Brdo, Tehnološki park 19 (Google Maps)
Organizatorji: SINOG, Zavod go6, LTFE in Arnes
Kdaj: 23. in 24. maj 2017
Cena udeležbe: brezplačno
Omejitev udeležencev: 150 (v primeru prezasedenosti dvorane imajo prednost pri udeležbi pokrovitelji, člani SINOG foruma in člani Zavoda go6)

SINOG (Slovenian Network Operators Group) je slovenski operaterski forum, ki združuje omrežne strokovnjake različnih področij. Ustanovljen je bil z namenom povečati kakovost, učinkovitost, stabilnost in varnost slovenskih omrežij in omrežnih storitev ter dejavno vzpodbujati izmenjavo idej, znanja in dobre prakse med omrežnimi strokovnjaki v Sloveniji ter širše.

Do nedavna je bilo Slovensko IPv6 srečanje največji osrednji dogodek v slovenskem in tudi širšem regijskem prostoru, namenjeno spremljanju napredka, dosežkov ter izmenjavi dobrih praks pri prehodu na IPv6 in uvajanju v poslovna okolja in organizacije.

Letos pa bo dvodnevni dogodek, IPv6 in SINOG srečanje, prvič združen pod enotnim imenom – SINOG 4.0. Prvi dan bo kot vedno namenjen IPv6 tematikam, drugi pa bolj splošnim operaterskim.

SINOG 4.0 srečanje nadaljuje dobro prakso predhodnih IPv6 in SINOG srečanj in združuje visoko-tehnološka predavanja vrhunskih mednarodnih in domačih strokovnjakov o aktualnih izzivih, reševanju le-teh in kratke predstavitve dosežkov domačih podjetij in organizacij.