Ogled LTFE testnega centra

Po SiNOG 7.0 srečanju si lahko tisti, ki vas to zanima ob 17:30 na kratko ogledate LTFE testni center. Ogled bosta vodila dr. Andrej Kos in dr. Urban Sedlar.

Kaj je LTFE testni center?

5G sistem znotraj stavb
Eksperimentalna implementacija sistema 5G, ki vključuje 5G SA jedro in večmodalno brezžično 5G omrežje za pokrivanje znotraj stavb.

Testna infrastruktura in storitve
Zmogljiv sistem, osnovan na Spirent TestCenter rešitvi in obsežnem naboru dodatnih orodij za kibernetsko varnost in omrežne zmogljivosti.

CyberLab
Celovito okolje za kibernetsko varnost, v okviru katerega je na voljo nabor storitev za nadzor zlonamernih kibernetskih aktivnosti in zbiranje podatkov o napadih v realnem času.

Na kratko:

  • Celovito okolje za eksperimentalne raziskave in prototipiranje, vključujoč IP omrežje, 5G mobilno jedro in radijsko dostopovno omrežje znotraj stavb, ter IoT, infrastrukturo v oblaku in ekosistem podatkovnih storitev
  • Spirent TestCenter testni, merilni in verifikacijski sistem za brezžične komunikacijske sisteme
  • Orodja za varnostno testiranje in verifikacijo
  • Široka paleta zmogljivosti in storitev, ki podpirajo prilagojeno eksperimentiranje v naprednih scenarijih uporabe, vključno z zmožnostmi emulacije, DPI zmogljivosti ter napredno analitiko
  • Dostopno na virtualizirani infrastrukturi z možnostjo oddaljenega dostopa, API-ji ter grafičnimi uporabniškimi vmesniki in zmogljivosti za avtomatizacijo testiranj

Na ogled vabimo vse zainteresirane udeležence SiNOG srečanja, predvsem pa vse, ki razvijajo, integrirajo ali testirajo naprave in storitve.