SINOG 1.5

Tematska delavnica o brezžičnih omrežjih

Forum omrežnih strokovnjakov Slovenije – SINOG vabi vse omrežne strokovnjake in internetno tehnično skupnost operaterjev, da se udeleži tematske delavnice o brezžičnih omrežjih.

Kje: Velika predavalnica, Inštitut “Jožefa Stefana”, Jamova cesta 39, Ljubljana
Kdaj: Četrtek 4. decembra 2014 z začetkom ob 16. uri
Vsebina: Obravnavana bodo javna, zasebna in akademska brezžična omrežja
Cena udeležbe: brezplačno
Omejitev števila udeležencev: 120 (v primeru prezasedenosti dvorane imajo prednost pri udeležbi sponzorji, člani SINOG foruma in člani Zavoda go6)

Brezžična omrežja zaradi svojih zmogljivosti, omogočanja mobilnosti in zmožnosti zagotavljanja signala na širokem področju, predstavljajo cenovno dostopno in pomembno dopolnitev, kot tudi alternativo fizičnem omrežjem. Ta že dolgo niso več samo domena domačih uporabnikov, temveč si utirajo pot v profesionalne rešitve, tako v poslovnem kot v operaterskem okolju. Kot predavatelji bodo sodelovali strokovnjaki, ki se poklicno posvečajo brezžičnim tehnologijam. Dogodek bo zanimiv za tiste, ki iščejo primerno rešitev za velika in mala okolja, kot tudi tiste, ki bi želeli razširiti svoje znanje. Dogodek bo hkrati odlična priložnost za izmenjavo mnenj, druženju ter vzpostavljanju ali utrjevanju poslovnih stikov.