Tematska delavnica o zaščiti pred D0S/DDoS napadi in neželeno elektronsko pošto

Programski in upravni odbor SINOG organizira in vabi vse omrežne strokovnjake in internetno tehnično skupnost na tematsko delavnico, ki bo obravnavala napade na operaterska omrežja ter kakšne so možnosti v praksi za njihovo preprečevanje oz. vsaj omiljenje posledic. Dogodek bo 1. aprila 2015 z začetkom ob 16 uri v Veliki predavalnici na Institutu Jožefa Stefana v Ljubljani.

Tematika je zelo široka, zato se bomo tokrat omejili na DoS/DDoS napade ter rešitve, ki uspešno filtrirajo neželeno komercialno pošto. Vabimo vse strokovnjake s tega področja, da nam na realnih primerih predstavite rešitve, ki se uporabljajo oz. so uporabna za velika (operaterska, akademsko – raziskovalna, poslovna) omrežja.

Vse zainteresirane govorce – strokovnjake s področja obravnavane tematike vabimo, da nam najkasneje do 6.3.2015 na spletnem mestu: http://goo.gl/0PVmD4 opišete kratko vsebino, ki bi jo želeli predstaviti SINOG skupnosti.

Ker želimo ohraniti visok nivo strokovnosti, bodo izbrana tista predavanja (in govorci) za katere z veliko gotovostjo lahko pričakujemo, da bodo strokovno – tehnično naravnavana in predstavljajo dodano vrednost SINOG skupnosti.

Prijave na dogodek bodo predvidoma odprte v drugi polovici marca 2015 in vas bomo o tem še obvestili.

Vse zainteresirane sponzorje in pokrovitelje dogodka vabimo, da pošljete povpraševanje na naslov: meeting@sinog.si.

V imenu Upravnega odbora

Urban Kunc